Izjava o zasebnosti Rabljenakolesa.si

Rabljenakolesa.si v lasti Damijan servis Uroš Kos s.p. se zaveda pomena zasebnosti uporabnikov in si zato po najboljših močeh prizadeva za zaščito zaupnosti osebnih podatkov svojih strank. Ta izjava o zasebnosti vas informira o naši politiki zasebnosti in možnostih, ki so vam na voljo pri zbiranju in uporabi podatkov na spletu. Naša izjava o zasebnosti je na voljo na dnu vsake spletne strani v okviru spletnega mesta Rabljenakolesa.si.

Zbiranje osebnih podatkov

Spletno mesto Rabljenakolesa.si lahko obiščete brez identifikacije ali posredovanja osebnih podatkov. Če potrebujemo vaše osebne podatke za zagotavljanje storitev, ki jih zahtevate, oziroma ko se odločite za posredovanje osebnih podatkov, bomo takšne podatke obravnavali v skladu s to izjavo.

Na nekaterih straneh je vnos osebnih podatkov, npr. e-poštnega naslova, imena, priimka in drugih, pogoj, da lahko izvedemo vaše naročilo.

Za pravilnost osebnih in kontaktnih podatkov so izključno odgovorni uporabniki sami. Pridobljeni kontaktni podatki se uporabljajo za navezovanje stika z uporabnikom ko je to potrebno oziroma ko to zahteva uporabnik. Svoje soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. V takšnem primeru bo Rabljenakolesa.si ukrenil vse potrebno za čimprejšnjo izvedbo vaše zahteve.

Dostop do nekaterih spletnih strani, storitev, produktov ali aktivnosti družbe Rabljenakolesa.si zahteva geslo. Uporabnik je odgovoren za varno hranjenje svojega gesla.

Uporaba osebnih podatkov

Rabljenakolesa.si uporablja vaše osebne podatke za potrebe izvajanja vaših naročil oziroma zahtevkov kot tudi za komunikacijo z vami: za odgovarjanje na vaša vprašanja, posredovanje promocijskega materiala in obveščanje.

Osebni in kontaktni podatki se uporabljajo izključno za namene, za katere so bili posredovani, v skladu z vašim soglasjem. O zbiranju zasebnih podatkov in razlogih za to vas bomo vedno obvestili vnaprej. V primeru zbiranja ali uporaba za razloge, ki ne spadajo med razloge, zaradi katerih ste posredovali svoje osebne podatke, vas bomo kontaktirali glede pridobitve vašega soglasja.

Skrb za varnost osebnih podatkov

Rabljenakolesa.si je zavezan h ščitenju podatkov, ki jih pridobi. Številne varnostne tehnologije in postopki ščitijo pred nepooblaščenim dostopom do podatkov, njihovo uporabo in razkritjem. Po potrebi se na naših spletnih straneh uporablja SSL-kodiranje, ki poveča varnost prenosa občutljivih podatkov. V podjetju Rabljenakolesa.si se podatki shranjujejo na trajno nadzorovanih računalniških sistemih na nadzorovanih lokacijah z omejenim dostopom.

Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam

Rabljenakolesa.si ne bo posredoval osebnih podatkov svojih uporabnikov nobeni tretji fizični ali pravni osebi brez predhodnega soglasja uporabnikov. Pridržujemo si pravico do uporabe in razkritja osebnih podatkov za potrebe skladnosti z zakonodajo, izpolnjevanjem pravnih zahtev, uporabo podatkov v sodnih postopkih ali za potrebe ščitenja pravic in lastnine družbe Rabljenakolesa.si in svojih strank.

V primeru sodelovanja z drugimi podjetji, ki za Rabljenakolesa.si opravljajo posebne storitve, lahko takšnim podjetjem posredujemo dostop do podatkov, ki so potrebni za izpolnitev obveznosti takšnih podjetij. Ponudniki takšnih storitev so pogodbeno vezani k zaščiti takšnih podatkov in jih smejo uporabljati izključno za izvajanje svojega dela.

Uporaba tehnologije sledenja

Rabljenakolesa.si zbira podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta in spletnih storitev. Z našim orodjem za analizo spletnega mesta lahko na primer iz vašega spletnega brskalnika pridobimo podatke o spletnem mestu, s katerega ste dostopili na naše spletno mesto, o tipu brskalnika in ključnih besedah, s pomočjo katerih ste nas našli, o straneh in podatkih, ki ste si jih ogledali na našem spletnem mestu ter o širini in višini okna v vašem brskalniku. Z različnimi tehnologijami sledenja lahko pridobimo podatke o spletnih straneh, ki ste si jih ogledali, povezavah, ki ste jih izbrali in vaših drugih aktivnostih na naši spletni strani. Poleg tega zbiramo tudi običajne podatke, ki jih brskalnik pošlje vsakemu obiskanemu spletnemu mestu, npr. IP naslov, tip in jezik brskalnika, čas dostopa in spletni naslov.

reCAPTCHA
Naše spletno mesto uporablja reCAPTCHA tehnologijo. Z uporabo naše strani se zavedate in strinjate z uporabo le-te. Več informacij na https://www.google.com/intl/en/policies/terms/.

Sprememba izjave o zasebnosti

Izjava o zasebnosti je bila zadnjič posodobljena novembra  2017. Rabljenakolesa.si sme občasno posodobiti izjavo v skladu s spremembami v svojih storitvah oziroma na podlagi povratnih informacij uporabnikov. Vse spremembe izjave o zasebnosti se objavijo na tej strani skupaj z datumom zadnje spremembe. V primeru obsežnejših sprememb vas bomo obvestili bodisi z vidnim obvestilom na spletnem mestu ali z neposrednim obvestilom.

Vaša vprašanja in predlogi

Kakršnakoli vprašanja, pridržke ali predloge glede zbiranja, uporabe in posredovanja zasebnih podatkov nam prosimo posredujte preko spletnega obrazca ali stopite v stik z nami: https://rabljenakolesa.si/sl/kontakt/.

Pogoji uporabe spletne strani

Vsebina, objavljena na spletnih straneh rabljenakolesa.si, se lahko uporablja in reproducira le v nekomercialne namene, kjer pa mora ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.

rabljenakolesa.si se bo trudil zagotoviti najbolj točno in ažurno vsebino na spletnih straneh, vendar ne prevzema nobenih garancij o njeni točnosti in/ali ažurnosti. rabljenakolesa.si lahko vse vsebine spreminja kadarkoli, brez obveznosti o obveščanju uporabnikov in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.

Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Spletne strani, na katere kažejo povezave s spletnih strani rabljenakolesa.si, niso pod nadzorom Damijan servis Uroš Kos s.p..

Niti Damijan servis Uroš Kos s.p.niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletnih strani rabljenakolesa.si, ne odgovarja za škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na spletnih straneh rabljenakolesa.si, ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.